Марки
 
Beauty Общество
 

Начини за плащане

Станете ни приятел във Facebook

Серум за стимулиране на клетките 22 N нощен

Серум за стимулиране на клетките 22 N нощен
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 182.00 лв.
Наличност: В наличност
Модел: Серум за лице

Количество: Поръчайте


Характеристики: За всяко състояние на кожата

Лека текстура, която незабавно прониква в кожата Специални съставки за оптимизиране на естествените клетъчни функции.

Качества: Лек серум с витамин C, който може да бъде комбиниран с всеки продукт през нощта. Aктивни съставки: Стабилизиран витамин C - повишава лъчезарното излъчване на кожата, придава здравословен блясък и редуцира бръчките Витамин C - Подсилвател: екстракт от кората на африканска бреза и японска боровинка (растение с малки лилави плодчета) и стабилизиран витамин C. Екстракт от стволови клетки на бобови зърна: стимулира клетъчната енергия (ATP) и нейната продукция, aнтиоксидант Сквален-хиалуронова киселина комплекс: поддъжа нивата на влага в кожата и стабилизира липидната бариера на кожата

За да добавите стойност към вашата ежедневна грижа, нанесете на лице и шия след старателно почистване на кожата, като най-добрия момент за това е вечерта. Използвайте продукта преди серума и/или крема, този серум за подсилване на клетките ще оптимизира тяхната ефективност.

Нашия съвет: Също така е много подходящ за млада кожа, която се нуждае от превантивна анти бръчки грижа за кожата. Идеален серум за кожа “ която се нуждае от подсилване”; след период на стрес.

Опаковка: 30 мл./ Код: 22 N

Етикети Суха кожа,