Марки
 
Beauty Общество
 

Начини за плащане

Станете ни приятел във Facebook

Праймър клетъчна защита 22 J дневен SFP 20

Праймър клетъчна защита  22 J дневен SFP 20
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 134.00 лв.
Наличност: В наличност
Модел: Серум за лице
Марка: MARIA GALLAND - Франция

Количество: Поръчайте


Характеристики: За всяко кожно състояние. Лека текстура. Изглажда неравния тен на кожата и е идеална база за грим Качества: Перфектна симбиоза между клетъчна защита, анти бръчки и основа за грим с SPF 20.

Придава на кожата незабавен блясък и свежест.

Aктивни съставки: Про Витами C: антиоксидант, превантивна грижа срещу UV стареенето на кожата Екстракт от листа на Мечо Грозде със стабилизиран Витамин C: aнтиоксидант, стимулира продукцията на колаген. Комплекс от Хрян и Голяма Латинка: защитава кожата срещу агресивни замърсители, като например тежки метали, цигарен дим, замърсяване от околната среда. Анти бръчки пептиди: води до повече еластичност и здрава повърхност на кожата, редуцира дълбочината и дължината на бръчките, повишава ситнеза на гликозаминогликани (GAG) Екстракт от китка Нарцис: подпомага за здравословния и гладък вид на кожата, повишава кожната стегнатост и еластичност. :Glasswort Extract (морска аспержа – защото приличат на аспержи) силен овлажнител, стимулира синтеза на естествения хидратиращ фактор урея. Повишава синтеза на протеини и липиди в кожата.

След старателно почистване на кожата и като допълнение към вашата ежедневна грижа, нанесете на лицето сутрин върху дневния крем и преди да се гримирате.

Нашия съвет: Леката текстура в комбинация с висока защита прави продукта подходящ и за мъже.

Опаковка: 30 мл./ Код: 22 J

Етикети Суха кожа,