Delivery Information

Безплатна доставка в цяла България за продукти закупени от Collagen.bg над стойност 100 лв.   

Моля, запознайте се по-подробно с останалите условия на доставка!

Условия на доставка

Условията за доставка на стоки поръчани от нашия електронен магазин важат само за доставка на територията на Република България.

Цената на доставката не е включена в цената на продуктите. Необходимо е да представите актуален телефонен номер за връзка. Продуктите се изпращат с куриерската фирма СПИДИ. 


При приемане на пратката се заплаща стойността на поръчката с наложен платеж на куриера.

Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа.

В събота до 13.00 часа.

Доставки не се извършват в Неделя и Oфициални празници.

Поръчка:

За да бъде оформена и потвърдена поръчката е нужно да бъдат коректно изпълнени следните етапи:

- Избор на продукт/и/ и добавянето им  в кошницата

- Посочване  на адрес за доставка

- Посочване на мобилен или стационарен телефон

- Избор на начин на разплащане

- Потвърждение – очаквайте обаждане от наш оператор, за да потвърдим поръчката

 - Поръчката е приета

Цени за доставкa:

 -  Безплатна доставка /за цялата страна/ при поръчка за продукти над стойност 100 лв. Ако пратката е изпратена с наложен платеж, такса наложен платеж е за сметка на купувача.

 -  Стандартна доставка за всички продукти /за цялата страна/ - според тарифата на куриерска фирма СПИДИ.

-  Такса за фиксиран час за доставка  /заплаща се отделно от таксата за доставка дори и при безплатна доставка/.

*Трябва задължително да посочите в раздел  "Метод на плащане/Доставка", вашите  специални указания за фиксиран час и място.Начин на доставка:

Стоките, поръчани от нашия електронен магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерската фирма СПИДИ:

- ДО АДРЕС, заявен при поръчка в работно време, или при допълнително уговорени с клиента условия. Желателно е да дадете адрес, на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката. Куриерите не се обаждат предварително преди да посетят адреса, освен ако изрично не сте пожелали. При неуспешна доставка се оставя съобщение от куриерската фирма с телефон за връзка за повторна доставка на пратката.

- ДО ОФИС, при желание на клиента пратката може да бъде доставена до поискване, при което той може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време. Вие ни уведомявате за адреса на офиса на куриерската фирма във Вашия град, от който искате да си получите пратката.

Срокове за доставка:

В зависимост от зоната, в която попада Вашето населено място зависи и срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни в зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място посочено за доставка. Не носим отговорност за забавяне поради неточни данни за доставка и контакт с клиента.

С прочитането на тези условия и в последствие използването на електронния магазин за покупки, вие, като клиент, безусловно се съгласявате с тях. Ако не сте съгласни с посоченото по-горе - моля не използвайте магазина.

Ако имате допълнителни въпроси, или нужда от консултация с нашия  козметичен експерт, моля свържете се с нас на посочените координати:

гр. Варна 9002, ул. Нидерле 2, e-mail: office@dinamika2000.com

тел.: 052/354597; мобилен: 0878 162 485